Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Timing Koeriers/ M&M Logistics, Oplichting fraude


Gemelde gegevens (Oplichting fraude)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting fraude
Gebruikte methode:
Persoonlijk en email
Bedrijfsnaam:
Timing Koeriers/ M&M Logistics
Naam:
Mohamed
Adres:
Mediani
Postcode:
2741NT
Plaats:
Waddinixveen
Land:
Walsmolen 14
Mobiel:
0655205010
E-mailadres:
KVK:
50157965
Product:
Werkt

Omschrijving van de melding:

Geachte heer/mevrouw,

Ik wil graag bij u een melding doen van fraude door koeriersbedrijven waarmee
een groot bedrijf samenwerkt.

Onlangs heb ik samen met een collega ( via een koeriersbedrijf) voor M.M. gewerkt.

Wij hebben ons aan alle afspraken gehouden en hard gewerkt, echter zijn we niet uitbetaald voor onze werkzaamheden. Het is gemeld bij M.M, maar ze willen het liefst niet al te veel moeite doen om de zaak op te lossen. Ongeacht dat we geen afspraken hebben met M. M is wel overduidelijk dat we niet de afspraak hadden om vrijwillig te werken. We hebben meerdere keren gevraagd om maatregelen te nemen op Timing Koeriers/M&M Logistics. Maar M.M. doen niet genoeg zodat Timing Koeriers/M&M Logistics ons uitbetaald. Mohamed Mediani beloofd steeds dat er geld is overgemaakt en dat hij transactiebewijs zal opsturen maar hij houd zich niet aan de afspraak.

Ik heb meerdere malen contact gehad met de contactpersoon bij M.M., maar we worden van het kastje naar de muur gestuurd. Bovendien krijgen wij geen terugkoppeling van Timing Koeriers/M&M Logistics, M.M. Timing Koeriers hebben allemaal dankzij ons werk (wit goed leveren) hun geld gekregen.

Op dit moment wacht ik dus al weken op mijn geld en kan ik mijn vaste lasten niet betalen.

Ik heb het gevoel dat dit soort wanpraktijken vaker voorkomen, en dat de grotere bedrijven hier niets tegen doen (aangezien ze ook hiervan profiteren).

Ik ben ten einde raad en hoop dat er misschien wel een oplossing komt als deze situatie via de media bekend wordt gemaakt. Op deze manier kan ik misschien voorkomen dat andere ZZP'er niet dezelfde fout maken.


Deel deze melding

Reacties (4)


03-12-2018 - Vans Trans
De schade claims is niet het probleem, het wordt gebruikt als excuus. We wachten al meer dan 1 maand voor de totale kosten van de schade claims. We kregen nooit de wekelijkse specificatie van jouw wat we in feite volgens jouw uitbetaald moeten krijgen. Tot nu toe weten we niet wat de totale kosten van schades zijn en wat we volgens jouw uitbetaald moeten krijgen van ons werk. Tevens hadden wij per mail een afspraak over de verdienste die je vervolgens later probeert om te draaien. Ik had je meerdere keren gevraagd om een terugkoppeling op mijn mail betreft de overeenkomst. Maar nooit had je terugkoppeling gegeven. We zouden een uitgebreide overeenkomst krijgen met alle afspraken

Als een transportbedrijf die zzp koeriers inhuurt hoort jij een uitgebreide overeenkomst klaar te hebben. En of binnen de kortste tijd een overeenkomst te maken. Als dit het geval was, waren we nu verder want de afspraken staan dan zwart op wit.

Tevens je belooft steeds dat je ons zou uitbetalen maar we hebben nog steeds geen geld gekregen. We zouden allebei een voorschot van 500 euro krijgen sinds vorige week en vervolgens zei je vandaag (3-12-2018) maar die hebben we nog steeds niet binnen. We hebben al meerdere keren aangegeven mee te willen werken voor een oplossing, maar je komt nooit je afspraken na. De kosten van de grootste schade is binnen de andere schades waren geen grote schade. Dus de totale kosten van de schades kunnen nooit meer zijn dan kosten van de arbeid die we hadden verricht.

Dat je wel op deze artikel direct kan reageren en niet op mijn eerdere mails en sms voor een terugkoppeling van de overeenkomst. Dat laat al zien dat je opzettelijk de zaken niet goed regelt. En de verzoek van een terugkoppeling was voordat alle schades claims bekend was bij jouw.
Ik had je gevraagd voor een printscreen dat je 500 euro voorschot had overgemaakt. Je zoude het opsturen voor mij en vandaag zoude we allebei 500 euro ontvangen op onze rekening. Waarom is het nog niet binnen ?
03-12-2018 - Vans Trans
Zodra we allebei vandaag de 500 euro en 3 wekelijkse specificatie per mail ontvangen en ook nog wanneer we de rest van het geld krijgen. Zal ik de verhaal wijzigingen, dat we 500 euro voorschot hebben ontvangen.
04-07-2019 - Rachidn
Ik ben ook opgelicht door m&m logisticks, ik heb aantal dagen voor ze gewerkt als zzp tot heden hebben zij mij nooit betaald voor de dagen die ik voor ze heb gewerkt, ik zou zeggen pas op voor deze oplichter hij heeft veel meer mensen gedupeerd en hij gaat maar door. Maar stuur een deurwaarder op hem af als je genoeg bewijs hebt als i als nog weiger dat hem laten dagwaarde dat gaat m veel geld kosten. Hii werk met 2 mail acc die ene schijnt failliet te zijn maar dan nog mail hij met die acc zo snikie is deze Mohamed ma.....
17-03-2020 - Anoniem
Beste mannen, ook ik ben door hem opgelicht. Voor een totaal bijna €4000. Nu lees ik jullie verhalen, en ik denk dat er veel meer mensen door hem zijn opgelicht. Ik heb contact gehad met mijn boekhouder die in contact is met het grootste deurwaarders kantoor van NL. Ik roep jullie uit om deze man hard te pakken. Des te meer mensen des te meer kans. Ook wil ik aangifte bij de politie tegen hem doen. Want ondanks dat er niemand van ons op papier iets van hem heeft vergeet hij dat wij in Nederland zijn. En dat hier een mondelinge overeenkomst GELDT! Ook de bewijzen van sms’jes en e-mails moeten duidelijk genoeg zijn. Ook van het depot waarna te zien is dat wij in zijn naam hebben gereden. Het Depot Dynologic is ook al aan het kijken hoe ze contract met M&M logistics kunnen beëindigen. Ik hoor graag van jullie of jullie hier aan mee willen doen! Het is immers ons zweet en ons hardverdiende geld dat hij aan zijn eigen behoeftes uitgeeft!!! En ook wij hebben kinderen die moeten eten en huur dat betaald moet worden. Mohammed Mediani, dit keer ben je te ver gegaan, en ik ga niet stoppen totdat heel NL weet wie je bent.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?