Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Forever 24-7, Oneerlijk handelen


Gemelde gegevens (Oneerlijk handelen)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oneerlijk handelen
Gebruikte methode:
Telefonisch
Bedrijfsnaam:
Forever 24-7
Adres:
Boegbeeld 11
Postcode:
3863VE
Plaats:
Nijkerk
Land:
Nederland
Telefoon:
0338442243
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
KVK:
3211445
Product:
C9
Bedrag:
€ 109

Omschrijving van de melding:

Ik heb via internet gezocht naar het product C9 (dit is een soort detox kuur) en kwam terecht bij de site forever 24-7 hier verkochten ze het product voor een bedrag van €109.00 in vergelijking met de rest van de sites die ik heb bezocht daar was het betreffende product €135.00.

Toen ik het product eenmaal binnen had en er het wilde gebruiken kwam ik er achter dat ik er niet goed op reageerde en heb ik meteen het bedrijf opgebeld waar ik het heb besteld en mijn verhaal uitgelegd. Ze hebben me toen verteld dat ik naar het hoofdkantoor van forever living products in Baarn moest bellen ( dit is blijkbaar hun leverancier ) want dan zou het wel opgelost worden. Dus zo gezegd zo gedaan heb ik naar Baarn gebeld, ze hebben hier denk ik gedacht dat ik het via hun eigen site had besteld dus hebben ze me een formulier opgestuurd wat ik in moest vullen zodat ik het allemaal terug kon sturen en mijn geld terug kon krijgen omdat ik binnen de 3 bedenk dagen zat.

Echter ben ik vandaag terug gebeld door een medewerker van de afdeling service en support van forever living products, dat ik het niet via hun website heb besteld en hierdoor eigenlijk geen recht heb op mijn geld terug te krijgen. Ik heb mijn verhaal gedaan en heb verteld dat een medewerker van forever 24-7 heeft verteld dat ik naar hun kantoor moest bellen en dat het dan geregeld zou worden met mijn geld. Ik vind het zelf heel vervelend dat ik op een website iets bestel en wanneer ik een klacht heb dat ze me gewoon door verwijzen naar een heel ander bedrijf. Eigenlijk gewoon zodat ze zelf het niet hoeven op te lossen.

Onlangs heb ik nog met een medewerker van forever 24-7 gebeld en die hebben we me verteld dat ik geen geld terug kon krijgen (ondanks dat er op de site staat niet goed geld terug garantie ) maar een ander product zou kunnen proberen waarvan ze 100% zeker wisten dat het 100% natuurlijk was, want de C9 kuur was niet helemaal met natuurlijke producten volgens de medewerker. Op de site van forever 24-7 staat het volgende over het niet goed bevallen van produchten : Stel dat er forever living producten u niet goed bevallen dan heeft u recht op de niet goed geld terug garantie, dit moet u zelf met Forever Living in Baarn regelen. Maar dit blijkt niet helemaal te kloppen, want je besteld een product op de site van forever 24-7 en niet op de site van forever living products.

Uit eindelijk ben ik heel erg blij met de hulp van forever living products, en is er een goede oplossing uit gekomen.
Mocht ik in de toekomst nog iets willen bestellen van forever producten dan ga ik echt naar de officiële site shop.foreverliving.com en niet naar een andere site die ook hun producten verkoopt


Deel deze melding
Reacties (0)
Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?