Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Partij Speurders - I.Y Karacadagli, Dwaling met oplichting


Gemelde gegevens (Dwaling met oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Dwaling met oplichting
Gebruikte methode:
Marktplaatsadvertentie
Naam:
Partij Speurders - I.Y Karacadagli
Postcode:
ALMERE
Land:
Nederland
Mobiel:
0686008872
Rekeningnummer / IBAN:
NL21INGB0674773837
NL21 INGB 0674 7738 37
Gebruikersnaam:
Sam
Bedrag:
€ 26
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Bestelling via Marktplaats onderweg print met vliegtuig is nep, nadat het product ontvangen is beweert Sam dat deze niet van hun is gekomen en verder niet in discussie gaat. Na telefoon gesprek wilde Sam via whatsapp mijn vraag beantwoorden. Helaas kwamen er alleen nog zeer groffe taal met mijn foto en erboven oplichter vermeld terwijl Partij Speurders / Partijspeurders de oplichters zijn. Ik heb voor de bestelling gevraagd van wat voor materiaal het is, Sam zei 90 katoen en 10 polyamide, na binnenkomst pakket bleek 100% polyester.Bovendien kon je na je bestelling op Marktplaats 'n review geven over Partij Speurders toen ik dat had gedaan, kreeg ik via whatsapp. heel lelijk taal gebruik en is mijn review weggehaald wat ik echt belachelijk vind. er staan bijna alleen maar 5 sterren op.


Deel deze melding

Reacties (15)


30-11-2018 - Piet
Ook bij mij rare dingen. Meneer meent het pakket te hebben verzonden maar trackingnummer blijft ongeldig bij invullen. Krijg op aandringen geen nieuwe status tracking te zien wat meneer te zien zou hebben in zijn account dus afwachten of het pakje ooit gaat komen
01-12-2018 - Louise
Ik ben wel gebeld door deze meneer hij wilde t oplossen ik zou mijn geld terug krijgen maar tot op heden is er niks op mijn rekening terugeboekt helaas. Dus GEEN bestellingen plaatsen bij PARTIJ SPEURDERS.
16-12-2018 - Stanley
bij ons lijkt het net zo te gaan als je hem belt is hij zeer grof aan de telefoon heb er ook een slecht gevoel bij terug boeken is niet mogenlijk
16-12-2018 - Louise
ik zou het zekers bij Marktplaats melden
en bij klachten kompas
als we t allemaal bij Marktplaats melden dan doen ze er wat mee als niemand iets doet kunnen ze geld blijven innen op een wel heel makkelijke manier
16-12-2018 - Louise
heeft u het inmiddels ook bij Marktplaats gemeld
ik heb nu 3 meldingen van verschillende mensen
en heb dit vandaag gemeld dus het is handig dit zelf ook te doen.


17-12-2018 - Sam
Beste Louise u heeft uw bestelling ontvangen maar wij nemen inderdaad geen gebruikte handdoekjes retour.
Wat een zwartmakerij iedereen heeft een tracking code gehad. Ook zijn wij altijd via watsapp en telefonisch bereikbaar. Met vriendelijke groet Partij Speurders
17-12-2018 - Louise
Beste Sam, naar aanleiding van het telefoongesprek dat u het op wilde lossen terwijl U via watsapp zegt u kunt niks ontvangen hebben want t komt niet van ons. Dan belt u mij 'savonds op met excuus voor de zinloze scheldacties en wilde t oplossen door de nieuwe ongebruikte handdoekjes van zeer slechte kwaliteit terug te nemen? en het geld terug te storten als ik mijn review weg wilde halen, ik ben zeer verbaasd over deze gang van zaken Het blijkt dus wel dat er helemaal niets van klopt zoals u te werk gaat en aan de reacties te zien op meldnu . ben ik niet de enige heel jammer.
Ik hoop hierbij dat u niet nog meer slachtoffers maakt vooral met de feestdagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.MENSEN BESTEL NIET BIJ PARTIJ SPEURDERS.NL
28-12-2018 - Sharon
Ik heb mijn pakketje netjes gekregen wel wat later maar dat komt waarschijnlijk door dat postnl het druk heeft ik ben er zeer tevreden mee 😁 hele goede survice en een vriendelijke man helemaal blij😁
07-01-2019 - Louise
Melding maken bij marktplaats is belangrijk anders kunnen ze niets doen en aangifte politie doen. En je wordt aan t lijntje gehouden het is een en al oplichting.
Onbetrouwbaar
14-01-2019 - Berry
Heb een ring deurbel besteld en betaald €50 maar niets ontvangen,heb hem daarover gebeld en hij zij dat het artikel niet geleverd kan worden en mijn geld zou binnen een week teruggestort worden.Maar niet dus en nu is hij van de site af (Bijlage)
14-01-2019 - Sam
Beste Berry,

Erg vreemd dat u ons niet even belt voor u hier een reactie plaatst, wij zijn telefonisch en via Watsapp gewoon bereikbaar.

Met vriendelijke groet, Sam
14-01-2019 - Louise
Ja.. Berry doe vooral melding bij Marktplaats even n formulier invullen en uw waardering uiten via de sterren anders kan Marktplaats niets doen en ook vooral bij de politie melding doen.
En via de telefoon en watsapp geloof me is klinkklare onzin de buit is binnen bij die Sam heel jammer dat zulke oneerlijk lui hun gang kunnen gaan.
14-01-2019 - Sam
Louise zoek even een leven, ik zie dat jij echt niks anders te doen hebt. Ben je nog steeds boos omdat wij jou vieze gewassen handdoekjes niet terug wilde nemen. Denk je dat je hier een leider bent? Heb je eindelijk een doel gevonden in je leven?
15-01-2019 - Louise
als u uw klacht ook meld op [email protected] ref.nr 05536702
t.a.v. Dennis dan word er misschien actie ondernomen
02-07-2019 - Anoniempje
Meldingen zijn vaak fake ik word hier namelijk ook als oplichter uitgemaakt elders. Ik ben heel heldervoelend wat weinig mensen zijn dus ik weet al dat het bij mij een complot is .word zonder reden vaak zeer onmenselijk behandelt.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?