Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

A. Sedic, Oplichting en betaald


Gemelde gegevens (Oplichting en betaald)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting en betaald
Gebruikte methode:
WhatsApp
Naam:
A. Sedic
Mobiel:
0687104394
Rekeningnummer / IBAN:
NL93INGB0689682889
NL93 INGB 0689 6828 89
Product:
Schaalmodellen 1:50
Bedrag:
€ 70
Betaalmethode:
Internetbankier
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Ben benaderd via Whatsapp of ik interesse had in de modellen die hij op de foto's liet zien. Daarna wou hij me eerst naar goes laten komen maar zei daarna dat hij ze ook kon versturen. Gegevens uitgewisseld en het bedrag overgemaakt. Hij zou mij de track en trace sturen maar tot opheden nog niks vernomen. Daarna telefoonnummer gecheckt en dus hier uitgekomen. Ik heb het hele app gesprek als screenshots zodat ik deze kan mailen naar de politie.


Deel deze melding

Reacties (5)


20-11-2018 - jan
Ben door dit persoon benaderd via WhatssApp op een advertentie van mij op marktplaats waar in had gezet oplichters NIET reageren. Maar dit persoon leest daar overheen en ziet alleen maar dollar tekens.
Dus pas op voor dit telefoonnummer. (Bijlage)
21-11-2018 - Martin
Ik wil u graag oproepen aangifte te doen hiervan. Bij mij is namelijk hetzelfde gebeurt en wanneer er meerdere aangiftes binnenkomen wordt er iets mee gedaan.
22-11-2018 - jan
Ik moet u teleurstellen maar aangifte doen heeft geen zin ben één keer opgelicht en aangifte gedaan en 3 jaar moeten wachten op antwoord en er word niets mee gedaan heeft geen prioriteit dus volledig zinloos.
Waarschuwingen plaatsen op internet is zinvoller.
22-11-2018 - Martin
Wanneer er4 of 5 aangiftes zijn wordt er wel degelijk iets gedaan. Daarom, omdat er al 3 reacties zijn en ik minimaal de 4e. Dus alstublieft doe aangifte..
22-11-2018 - Jan
Sorry maar ik ben niet benadeeld alleen maar benaderd en heb dus geen schade ondervonden dus is aangifte onnodig. En kijk eens naar opgelicht op TV daar worden mensen opgelicht voor duizenden euro,s en ook daar word door de politie niets aan gedaan. In nederland ben je zo vrij als een vogeltje om argeloze mensen te belazeren en hulp... ho maar. Een oplichter is is in nederland beter af dan het slachtoffer.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?