Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Doggie-shop.nl, Fraude oplichting


Gemelde gegevens (Fraude oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude oplichting
Gebruikte methode:
Bestelling via website
Bedrijfsnaam:
Doggie-shop.nl
Land:
Nederland
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
NL30ABNA0524590958
NL30 ABNA 0524 5909 58
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Op de bovenstaande site zag ik de aktie om alleen tegen portokosten een hondenriem voor in de auto te bestellen. Dit heb ik gedaan en betaald. Na ongeveer 3 weken heb ik ze een bericht gestuurd vanaf hun website, er is geen telefoon nummer, en gevraagd waar de riem bleef, niets terug gehoord. Dit heb ik nogmaals 3x gedaan. Tot nu toe niets. Het is een klein bedrag, maar als je dit genoeg keer doet krijg je wel veel geld voor niks. Dít is gewoon oplichterij.


Deel deze melding

Reacties (7)


10-01-2019 - Patricia
Ik heb een anti-blaf trainer gekocht, maar na ontvangst bleek het niet naar wens. Retour gestuurd eind november 2018. 1 december 2018 is het ontvangen door hen (bewijs via track-en-tracé) via Facebook contact gehad en op 23 december antwoord gehad dat het in orde gemaakt zou worden. Nu 10 januari en nog steeds geen antwoord, geen geld retour en ook nog eens volledig geblokkeerd op Facebook door hen. Nu mail gestuurd dat ik actie ga ondernemen als ik weer geen antwoord heb.
11-01-2019 - Inge
Ook ik iets besteld, na 4 weken eindelijk bezorgd. Retour gestuurd, geen reactie op mails, geblokkeerd op messenger en geen telefoonnummer om ze te bereiken! Bij mij gaat het om €20,- maar wordt een principe kwestie, ik ga ook stappen ondernemen. Ben er wel klaar mee na ik denk een stuk of 6 mails. En de bevestiging 9 dagen geleden dat het geld overgemaakt zou worden
13-01-2019 - Astrid Moorthaemer
Ik hoop dat we meerdere personen vinden zodat we er iets mee kunnen. Niet fijn natuurlijk want dit willen we geen van allen. Maar dit moet stoppen. Zoals ik al aan Patricia vertelt heb weet ik niet of het om een gehackte site gaat, maar als het bij jullie pas is gebeurd lijkt dat mij niet. Laten we onze middelen bundelen?
06-02-2019 - Inge
Ik heb wederom een aantal mails gestuurd naar doggie shop, wederom geen reactie! Ondertussen aangifte gedaan on line. Ik zag dat de website verwijderd is dus weg geld!
Onze/ mijn vermoedens waren dus waar!
03-03-2019 - bets
op 17-12-2018 heb ik een blouse besteld en betaald, tot op heden niets gehoord en ontvangen.
28-04-2019 - Linda
Hoi ik heb ook iets besteld waterfles nooit ontvangwn wel betaald. Gaar gelukkig om een klein bedrag maar toch dit hoord niet.
27-06-2019 - wendy broeders
hier bij ons precies hetzelfde verhaal. Nooit meer iets gehoord. Was ook te mooi om waar te zijn.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?