Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Bart Boesveld, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Advertentie op Marktplaats
Naam:
Bart Boesveld
Land:
Nederland
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL87INGB0000961179
NL87 INGB 0000 9611 79
Gebruikersnaam:
Bart Boesveld/ben/Marjo
Product:
Accu boormachine
Bedrag:
€ 72
Betaalmethode:
Betaalverzoek
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Al 2 weken aan het lijntje gehouden door deze Bart, hij beloofd steeds de boormachine op te sturen, maar heeft telkens weer een ander smoesje, ook mail contact waarin het betaalverzoek is doorgegeven. Vandaag staat hij met een nieuw account op marktplaats, makkelijk te vinden door dezelfde naam en dezelfde advertentie als op het oude account. Zegt dat je het product niet op kunt halen, omdat hij niet meer bij zijn ouders in Lengel woont, maar studeert in Leeuwarden.


Deel deze melding
Reacties (17)


13-11-2018 - slo
Hoi gedupeerde,

Ik ben ook een dedupeerde, welke door Bart Boesveld uit Lengel opgelicht is.
40 euro voor een schuurmachine, wekenlang aan het lijnte gehouden iedere x weer een smoesje. Nu nog bezig met deze meneer.

Alle gegevens welke jij hebt opgegeven heb ik ook. Ben er wel voor werk te maken van deze oplichter zoals Pasqual oppert.
13-11-2018 - Piet
Contact gehad met Bart Boesveld.
Op marktplaats onder de naam Sander.


Op het gereedschap zag ik een sticker staan van H.F. Boesveld. Die naam heb ik gegoogled en bingo. Mijn gevoel werd bevestigd. Direct het contact verbroken met B. Boesveld dankzij deze site.
13-11-2018 - Gedupeerde
Bedankt voor de reacties
Ik kan alleen maar adviseren om allemaal in ieder geval aangifte tebdoen bij de politie, pas wanneer er meerdere aangiftes zijn wordt deze zaak actief behandeld door de politie.
17-11-2018 - Gedupeerde
Wij hebben inmiddels alsnog onze boormachine gekregen, dus bij deze gaan we deze melding laten intrekken.
13-12-2018 - Marjon
Heb 10/12 €100 overgemaakt voor een mooie draadloze microfoon, en omdat hij via whatsapp verder wilde zag ik hier alleen maar voordeel in. Dan heb je immers zn telefoonnummer. Toen gaf hij me zijn bankgegevens, ING, waar de naam B.Boesveld stond, zoals hij zich noemde.
Ik dacht: Als je nu de zaak wil belazeren ben je echt dom.
Ik kreeg argwaan omdat ik s avonds vroeg of hij het pakketje al weg had en of hij me daarvan foto wilde ssturen. Hij houdt me de hele week aan t lijntje een heeft zelfs de moeite genomen om een sticker bij dpd aan te mak ern m ert mijn naam en afleveradres. Doe ziet ook geen afgifte van pakket op t& t
Kortom, ook ik ben belazerd. Ga via internet aangifte doen. Justitie hanteert helaas de regel dat als het bedrag zo laag is ( alsof 100 niet genoeg is) doen ze niks. Zo kunnen dit soort etterbakken kennelijk doorgaan.....

15-12-2018 - Marjon
Vandaag heb ik het tot 3 keer toe beloofde pakket ( na dreigen met aangifte en bericht met foto van hem op socialmedia plaatsen) ontvangen...idd een headset, zo beugel op je hoofd met een schuimpjes voor je mond. Hiermee kan ik leuk op de sportschool les gaan geven of zo...maar niet in een band op t podium staan met mijn bestelde draadloze Sennheiser microfoon! Nadat ik een boos bericht stuurde vroeg hij ijskoud hoe het beviel......hoe gewetenloos kun je zijn. Zegt nu dat ie idd 2 pakketjes had en 1 nog thuis staat, terwijl hij even ervoor zegt dat ie aan het werk te is. Ja, het is een harde werker...ik ook! Maar ik ben €100 lichter gemaakt!!
17-12-2018 - bart
degene die nog geld van mij krijgen zouden die mail kunnen sturen naar bartboesveld@live.nl
19-12-2018 - Marjon
Niet te geloven zeg....het is de een na de andere leugen. Misschien kunnen alle gedupeerden de wijkagent van Doetinchem onder vermelding van naam BB benaderen zodat hij de zaken kan bundelen en in overleg kan gaan met justitie. Maar ja, niet alle gedupeerden volgen deze site.
20-12-2018 - Sanne
Hoihoi,

Zelf ben ik op een bijzonder manier benaderd door deze vent : ik zocht een woonruimte en hij bood mij 1 aan voor 700 euro. Ver boven mijn budget dus het zou verkort worden naar 400 in de maand mits ik hem een blowjob in de maand zou geven.

Zelf ben ik onderzoek naar deze vent gaan doen en dus ook Nasr de politie geweest :
Bart Boesveld is NIET zijn echte naam. Zijn echte naam is wel bekend .

Als u meer informatie nodig hebt : mail mij gerust.

Massaal aangifte doen tegen deze kakkerlak. Hij gebruikt al die namen van mensen die zijn geldezels zijn.
03-03-2019 - Xander
Helaas te laat nu ik deze pagina lees maar ook ik ben genaaid door die Boesveld.
Ik was opzoek naar een leuk cadeau voor mijn dochter en die bood hij aan.
Maar net als nu net lees word ik ook aan het lijntje gehouden met allerlei smoesjes. MF !!!!!!
@Sanne: ik zie dat je zijn echte naam hebt, ik hoor graag van je wie deze zieke gast is !

Helaas
03-03-2019 - Marjon
kijk eens op zn facebook. Dan kom je bij z ijn vriendin. Ik heb haar over xijn praktijken geinformeetd. Ook kun je se wijkagent van Soetinchem eens bellen. Ik zal hem ook weer eens een bericht sturen over de gang van zaken! Ik heb het volledige bedrag van hem terug doordat ik zn foto eerst op Facebook heb gezet met een mooi verhaal. Dat heb ik er weer afgehaald maar hem wel onder de neus gehouden dat ik dit weer ging doen als ik mn geld niet terug kreeg..
04-03-2019 - Bart
voor degene die gedupeerd zijn bericht mij nogmaals op

bartboesveld@live.nl
12-03-2019 - Johan
Laat even weten dat Bart Boesveld mijn bedrag teruggestort heeft.
18-03-2019 - Bart
Als jullie iemand nog geld van mij krigen mail mij even kan ik het nakijken

Groet Bart
23-03-2019 - Daniel van Dalen
Ook ik heb via Marktplaats bij hem wat gekocht. Dit keer werkt Bart Boesveld het onder de naam "Graafschap96"
En deze keer gaat het om 3 Sennheiser microfoons. Je doet een bod van €75,- en krijgt gelijk een reactie. De deal was snel gesloten maar ik ben nu ruim 3 weken verder en iedere keer heeft meneer weer een andere smoes waardoor ik ze nu nog steeds niet heb. Vanaf het moment dat de deal gesloten is, dan is Bart in 1x heel slecht met communiceren. Hij reageert laat of helemaal niet op berichten en de advertentie isook verdwenen van Marktplaats. Ook beweerd hij elke keer een link te sturen naar mijn email met de track&trace. Die krijg je gewoon niet.
Ik heb hem een op een gegeven moment een bericht gestuurd waarin ik hem een ultimatum heb gegeven. Of leveren en anders doe ik aangifte van internetoplichting.
Daarop kreeg ik een reactie da hij de hele week druk met werk was en dat hij het gelijk ging regelen. 3 Dagen later nog steeds geen microfoons. Dan weer een andere smoes..... "ik controleer ze vandaag nog even door middel van test dan pak ik ze nog in want van de 10 doen het er 8 wel 2 niet . Dan na verzenden stuur ik je label door". Een dag later weer een bericht van hem; "Ik boek het geld terug want ik heb nog maar 2 microfoons die goed werken of je moet er 2 willen dan stort ik 25 euro terug".
Ik heb tegen hem gezegd dat ik er dan 2 stuks wil en de €25,- terug wil. Maar ja...... geen reactie meer van hem.
Dus Bart...... Waar blijven mijn microfoons? En anders wil ik direct mijn geld terug!
27-05-2019 - Bart
voor alle gedupeerde die nu nog geld moeten ontvangen of producten mail mij op bartboesveld@live.nl

ik verhuur niks , ik heb alleen of je geld niet terug geboekt of het product niet geleverd en hoor graag als die nog niet afgehandelt is
16-06-2019 - Daniel van Dalen
Ik ben nu ruim 3maanden verder en heb 2/3 van het bedrag terug ontvangen. Ik bericht hem meermaals om de laatste betaling en heb hem ook al meermaals een betaallink gestuurd. Maar meneer beloofd van alles maar komt gewoon niks na!
Dit is een gigantische oplichter waarbij je nooit wat bij moet kopen!! Hij belazerd je waar je bij staat en beloofd een heleboel maar komt niks na!
Maar hij komt er wel achter. Ik weet een heleboel van hem. Woonadres, werkadres en zijn hobby`s.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?