MeldNu.nl

Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Bart Boesveld, Internet oplichting


Gemelde gegevens (Internet oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internet oplichting
Gebruikte methode:
Advertentie op Marktplaat
Naam:
Bart Boesveld
Land:
Nederland
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL87INGB0000961179
NL87 INGB 0000 9611 79
Gebruikersnaam:
Bart Boesveld/ben/Marjo
Product:
Accu boormachine
Bedrag:
€ 72
Betaalmethode:
Betaalverzoek
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Al 2 weken aan het lijntje gehouden door deze Bart, hij beloofd steeds de boormachine op te sturen, maar heeft telkens weer een ander smoesje, ook mail contact waarin het betaalverzoek is doorgegeven. Vandaag staat hij met een nieuw account op marktplaats, makkelijk te vinden door dezelfde naam en dezelfde advertentie als op het oude account. Zegt dat je het product niet op kunt halen, omdat hij niet meer bij zijn ouders in Lengel woont, maar studeert in Leeuwarden.


Deel deze meldingReageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?
Mogen gebruikers contact met u opnemen?


Reacties (9)


Ik heb ook contact mogen hebben met deze jongen man onder naam Bas Baak. Hij heeft gereageerd op een "gezocht" advertentie van mij en ik tuimelde erin. Het ging hierbij om een modeltrein, uiteindelijk heeft hij 157.80 buitgemaakt. Nadat het geld over gemaakt was heeft hij geen berichten meer gestuurd. Ik heb een mogelijke foto en foto van zijn bankpas.

Misschien kunnen we als collectief iets doen om te zorgen dat deze oplichter voortaan 2x naardenkt over wat hij doet. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt!
31-10-2018 - Pasqual
Beste Pasqual, bedankt voor uw reactie. Was het rekeningnummer gelijk of de woonplaats? Graag zou ik de overeenkomsten weten tussen Bas Baak en Bart Boesveld.
31-10-2018 - Gedupeerde
En ik heb nog een foto via Whatsapp. De plaats was goed. Eerst dacht ik dat de foto misschien niet van hem was, maar na hem te hebben geconfronteerd te hebben kreeg ik terug "je moeder" aangezien de foto een toch wel "typische" uitstraling heeft zou het hem zomaar kunnen zijn? Ik weet niet of het dezelfde met meerdere gegevens is of een compleet ander figuur om eerlijk te zijn. Bijlage
31-10-2018 - Pasqual
Hoi gedupeerde,

Ik ben ook een dedupeerde, welke door Bart Boesveld uit Lengel opgelicht is.
40 euro voor een schuurmachine, wekenlang aan het lijnte gehouden iedere x weer een smoesje. Nu nog bezig met deze meneer.

Alle gegevens welke jij hebt opgegeven heb ik ook. Ben er wel voor werk te maken van deze oplichter zoals Pasqual oppert.
13-11-2018 - slo
Contact gehad met Bart Boesveld.
Op marktplaats onder de naam Sander.


Op het gereedschap zag ik een sticker staan van H.F. Boesveld. Die naam heb ik gegoogled en bingo. Mijn gevoel werd bevestigd. Direct het contact verbroken met B. Boesveld dankzij deze site.
13-11-2018 - Piet
Bedankt voor de reacties
Ik kan alleen maar adviseren om allemaal in ieder geval aangifte tebdoen bij de politie, pas wanneer er meerdere aangiftes zijn wordt deze zaak actief behandeld door de politie.
13-11-2018 - Gedupeerde
Het rekeningnummer is anders dan mijn geval, de naam is veranderd en mijn verkoper kwam uit Goes.. ik heb verder geen hard bewijs dat het dezelfde is. Sorry. Ik kan kan het niet koppelen op dit moment. Misschien toch 2 verschillende mensen? Pasqual
13-11-2018 - Pasqual
Hallo Pasqual,

Wat is het rekeningnummer dat bij jouw gebruikt is?
Misschien kan ik het wel koppelen.
15-11-2018 - Johan
Is het misschien deze advertentie die je zoekt.m1344519657 Bijlage
15-11-2018 - Johan