Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

B & O Steeldoors, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Persoonlijk en email
Bedrijfsnaam:
B & O Steeldoors
Naam:
Bayran Tatli
Adres:
Fossiel 14
Postcode:
1043BL
Plaats:
Amstetdam
Land:
Nederland
Mobiel:
0614564030
E-mailadres:
KVK:
0067219772
Product:
Laminaat vloer
Bedrag:
€ 450
Betaalmethode:
Bankoverschrijving

Omschrijving van de melding:

Op 12 mei is bij mij het bedrijf van B&O Steeldoors 85 m/2 laminaat gelegd. Tijdens de werkzaamheden werd ik al door dhr.Bayran gebeld met de mededeling dat ik €468,- extra moest betalen voor de plinten, anders zouden diegene die het laminaat aan het leggen waren weggaan. Ik heb dit bedrag kunnen afdingen naar €305,10.en direct overgemaakt Ik stond met mijn rug tegen de muur. Het werk is niet afgekomen die dag en er zou spoedig iemand komen om het af te maken. Nou die iemand is geweest, een prutser zonder ervaring. Sprak ook helemaal geen woord
Nederlands.Laminaat is over de lengte te kort afgesneden, plak en hoge plinten zijn in puzzelstukjes gelegd. Op diverse plaatsen veel lijm resten op de vloer die er bijna niet uitgaan. Ik heb geklaagd per email, telefoon en ben zelfs bij meneer op de zaak geweest. Beloftes...beloftes... ! Toen is er eindelijk na 2 maanden weer iemand geweest dhr. Youssef een werknemer en die vond het ook schandalig hoe het erbij lag. Ik moest gedeeltelijk zelf nieuwe plak en hoge plinten kopen om het pruts werk te vervangen.
Hij heeft 4 planken laminaat vervangen en leverde mooi werk af van de plinten. Helaas werd hij gebeld dat zijn vrouw niet goed geworden was en naar het ziekenhuis gebracht zou worden. Hij zei dat hij ongeveer nog 2 uur werk zou hebben en daarvoor zaterdag terug zou komen. Zaterdag in de middag maar eens zijn werkgever gebeld. Youssef kon niet komen, hij was bij zijn vrouw in het ziekenhuis. Youssef kon voirlopig niet werken. Na telefonisch overleg zou dhr Tatli iemand anders sturen.
Er is nog niemand geweest. Ik heb dhr. Tatli vorige week een brief per email gezonden dat ik vóór 30 oktober alles in orde wilde hebben, én het geld voor de extra uitgaven die ik heb moeten maken. Zo niet dan zou ik iemand anders inhuren op zijn kosten, en mijn rechtbijstands verzekering inschakelen.
Ik heb niets meer gehoord!
Ik wil nu een bedrag van €450 terug ontvangen.
Voor het extra laminaat, iik moet nu iemand inhuren om het af te maken á €40 per uur, lijm en smartengeld €100, voor alle stress de afgelopen maanden. Dhr. Tatli weet dat ik veel bij doktet en ziekenhuis loop. Ik heb ook PTTS.
Mijn man is heel onverwacht overleden in het vliegtuig na een vakantie in Thailad, maar van dit alles trekt hij zich dus niets aan. Ik kan u nog de foto's sturen van wat er allemaal mis is gegaan


Deel deze melding

Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?