Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Michelano Jacobs, Oplichting en bedreiging


Gemelde gegevens (Oplichting en bedreiging)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting en bedreiging
Gebruikte methode:
E-mail telefoon whatsapp
Naam:
Michelano Jacobs
Land:
Nederland
Bedrag:
€ 500

Omschrijving van de melding:

Bovenstaande heeft in september 2016 mijn huurwoning overgenomen en is via WhatsApp tot een overeenkomst gekomen dat hij mij 500 euro zou betalen voor de overgenomen zaken zoals gordijnen kookplaat, afzuigkap, kasten douchecabine laminaat enz. Gordijnen, douchecabine, kookplaat, afzuigkap en extra keukenkasten waren destijds krap 2 jaar oud, de rest maximaal 6 jaar oud.
Nadat hij meerdere keren beloofd heeft te betalen heeft hij dat nooit gedaan en tot op heden heeft hij ook heel veel schulden gemaakt bij andere hardwerkende mensen. Maar ondertussen wel dreigen en beledigen naar mij toe o.a. dat hij wel betaald heeft en ik zoek je op enz.
Meneer vind het zelf belangrijker om al zijn geld op te maken aan drank en drugs. Hij heeft zelf 3 kinderen bij 3 vrouwen maar neemt geen financiële verantwoordelijkheid. Gelukkig heeft 1 van zijn exen die destijds ook in het huis woonde de helft betaald. Dus hij laat zelfs 1 van de moeders van zijn kinderen kosten maken voor spullen waar ze al lang geen gebruik meer van kan maken.
DEZE MAN IN EEN GROTE KLAPLOPER DIE TE LUI IS OM OOK MAAR IETS VOOR ZIJN GELD TE DOEN, TOTAAL GEEN RESPECT EN GEVOEL VOOR ANDERE MENSEN. WEES GEWAARSCHUWD.


Deel deze melding

Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?