Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Fastor, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
E-mail en daarna producten besteld en betaald die niet geleverd worden
Bedrijfsnaam:
Fastor
Postcode:
7550AK
Plaats:
Hengelo
Land:
Nederland
Telefoon:
09001577
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL30ABNA0524590958
NL30 ABNA 0524 5909 58
Website / Webwinkel:
KVK:
71422188
Product:
Afslankpillen
Bedrag:
€ 39,95

Omschrijving van de melding:

Via mail een aanbod gekregen voor producten.
Product vervolgens via de website besteld en betaald via iDEAL.
Product nooit ontvangen. Telefoonnummer was eerst buiten gebruik. Wordt nu wel beantwoord met een bandje, 0,70 eurocent per minuut en er wordt niet opgenomen dus je wordt dubbel opgelicht.
Op e-mails naar het bedrijf toe wordt niet gereageerd of je krijgt een melding terug dat je moet bellen omdat ze te druk zijn op de e-mailafdeling.


Deel deze melding
Reageer op deze melding


(Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?


Reacties (36)


Exact hetzelfde verhaal , Fastor afslankpillen besteld en betaald , kreeg meteen een mail terug dat de verzending 3 werkdagen vertraagd zou zijn, inmiddels 1,5 week verder, niets meer vernomen, inderdaad telefonisch krijg je niemand te pakken en op mail wordt ook niet gereageerd.
18-06-2018 - Wendy
Wendy, ik heb aangifte gedaan bij de politie van internetoplichting. Jij ook? Hoe meer aangiftes, hoe groter de kans dat ze actie gaan ondernemen!
18-06-2018 - Natascha de Ruyter
Heb exact hetzelfde meegemaakt
Niets ontvangen
19-06-2018 - Madeleine
Ook ik ben bang dat ik opgelicht ben!! Zal ook aangifte doen!
21-06-2018 - Jane
Dat zou super zijn Jane!
En Wendy en Madeleine misschien ook?
De politie is met mijn aangifte in ieder geval al bezig!
21-06-2018 - Natascha de Ruyter
Hallo
Ik.Heb op zaterdag 16 juni een bestelling gedaan bij fastor maar tot op heden geen bestelling ontvangen en ik krijg niemand te pakken als ik t nummer bel zou graag mijn 39,95 terug willen want volgens mij is t oplichting !
Kunt u mij helpen mijn geld terug te krijgen
Vast bedankt voor uw antwoord
Bianca roelofs
22-06-2018 - Bianca roelofs
Ze schijnen een facebook pagina te hebben, ik kan het niet zien omdat ik zelf geen facebook heb, wellicht is dit ook nep maar misschien dat er iemand even kan kijken wat daar op staat en eventueel een bericht plaatsen over dat het oplichters zijn!
22-06-2018 - Wendy
Ik heb precies het zelfde!!
Wil mijn geld terug!
22-06-2018 - Esther Roelofs
Jullie zullen het niet geloven, ik krijg net mijn bestelling in de brievenbus, het heeft 2 weken geduurd, maar alsnog, erg klantvriendelijk is het niet als je nergens reactie op krijgt, en adverteer dan niet, "vandaag besteld, morgen in huis"
23-06-2018 - Wendy
Ik heb al 2 mails verstuurd maar daar krijg ik ook geen reactie op, ben benieuwd of het dan ook bezorgd gaat worden
23-06-2018 - Esther Roelofs
Ook ik heb een product besteld bij Fastor.bv, ik kreeg een e-mail dat het product donderdag, uiterlijk vrijdag geleverd zou worden via TNT-Post, echter niets ontvangen! Natuurlijk wel betaald, achteraf realiseer ik me dat ik geen waarborgmerk van de Webwinkel heb gezien, dus ook ik ben er ingetrapt!!
Heel spijtig dat zulke websites gewoon bestaan om mensen op te lichten!!
23-06-2018 - Ans H.
Ik heb het bedrijf gemeld dat ik aangifte heb gedaan bij de politie. Ik heb ze ook een deadline gegeven om het door mij betaalde bedrag aan mij te retourneren. Vandaag heb ik mijn aankoopbedrag retour ontvangen. Maar het moge duidelijk zijn, deze webshop moet echt uit de lucht want het zijn pure oplichters!!!
25-06-2018 - Natascha de Ruyter
Ik heb nu een laatste mail gestuurd met de bevestiging van mijn betaling, want ze zeggen dat ik niet betaald heb. Dat ik weet van meer gedupeerde en ik anders vrijdag aangifte ga doen. Tevens dat ik mijn onkosten terug wil van hun fake 0900 nummer. Ze hebben het goed doen overkomen of het ‘echt’ is maar dit moet zeker stoppen!
25-06-2018 - Esther
Ik heb ook een bestelling geplaatst. Moest helaas wel 2 dagen wachten. Ze hadden een leveringsprobleem (email gekregen) maar wel netjes de beloofde spullen ontvangen.
25-06-2018 - Jolien
Ik ben bang ook weer opgelicht te zijn heb wel een mail gestuurd met dat ze het geld terug moeten storten en dat ik aangifte heb gedaan heeft iemand van jullie het geld toevalig wel al terug gekregen.
26-06-2018 - liesi
Ik heb ze een deadline gegeven tot vrijdag, bewijs van betaling gegeven want ze zeggen dat ik niet betaald heb. Tot op heden niets gehoord anders maak ik melding bij de politie
26-06-2018 - Esther
k heb ze ook besteld gister.. kon gelukkig wel achteraf betalen.. daarna dacht ik laat ik eens op Facebook kijken.. kom ik alleen maar meldingen tegen over oplichting. Heb ze meteen gemaild dat ik het wil annuleren en heb billink (achteraf betalen) ook gemaild. Alleen krijg ik net een bericht dat me pakket op de post is. Zal vast niks binnen krijgen en wil die zooi niet meer.. hebben jullie inmiddels al wat binnen?
Viel me ook op dat alle revieuws die geplaatst zijn op hun Site allemaal namen zijn die nergens te vinden zijn. Combi van voor en achternaam
27-06-2018 - Denise
ik heb precies hetzelfde verhaal als hierboven
ook zo stom dat ik er in ben getrapt betaald
en niets ontvangen
29-06-2018 - liesbeth maas
Zojuist melding gemaakt bij de politie van oplichting. Maandag mail gestuurd maar niets vernomen. Hopelijk dat de politie wat kan beteken.
29-06-2018 - Esther
heb via deze site voor 90,- aan producten besteld. kreeg een mail dat deze binnen twee dagen geleverd zouden worden via post nl en dat hun alleen een code hadden om te kunnen traceren waar de producten zijn, tot op heden niks ontvangen.. telefonisch contact alleen een bandje. heb een mail gestuurd , hier nog geen antwoord op
30-06-2018 - mm harleman
Ik heb vandaag ook de spullen gehad. Terwijl ik meteen had gemaild net na dat ik besteld had dat jk het niet wilde hebben!! Had beter eerst op Facebook kunnen kijken dan had ik nooit besteld! Ik hoef die troep niet eens meer, en in Engeland zijn ze te koop voor 8 dollar. Ik hoef geen troep van een oplichter. Maar ik kan het alleen retour sturen aangetekend. Maar adres nergens te vinden! Heb dus nu billink achteraf betalen gemaild. Heeft iemand het adres kunnen vinden??
30-06-2018 - Denise
ik heb het zelfde meegemaakt als Nathascha de Ruyter
01-07-2018 - charlotte brands
Ik heb vandaag een bestelling geplaatst maar nu ik jullie ervaringen lees ben ik bang dat ik er ook ingetrapt ben. Wat ontzettend dom van me! Ik ben online al wel op onderzoek uit gegaan en heb het adres gevonden waarop het bedrijf gevestigd is. Als ze “vergeten” mijn betaalde bestelling te versturen kan ik altijd nog even mijn geld ophalen. Dit soort bedrijven moeten veel harder worden aangepakt!
05-07-2018 - Lin
ook ik heb besteld maar niets gekregen,ik had eerder naar deze site moeten gaan had mij €39.95 bespaart. Bijlage
09-07-2018 - Ben
Beste lezers,

Ik heb vele mails gelezen omtrent dit bedrijf, Fastor, inmiddels gelezen. Buiten het feit om dat ze schijnbaar niet de goederen leveren waar je voor betaalt word je ook bedonderd als je hun servicenummer belt. NIET bellen. Ik heb zojuist KPN aan de telefoon gehad. Ik heb een rekening van € 560 deze maand. Mijn belkosten naar Fastor waren ongeveer € 35 per minuut. KPN kan de kosten van Fastor, om precies te zijn € 502-, niet crediteren. Ik kan nergens naar toe om deze kosten ongedaan te maken. Deze mensen zijn oplichters!!! Ik ga bovenstaande ook melden bij de politie.
09-07-2018 - Jamila
Zijn er ook ingetrapt ... ze hebben precies nog een bedrijf ..Naast dit bedrijf heeft Fastor Holding BV nog één andere bij de Kamer van Koophandel geregistreerde dochtermaatschappij waarvan het gedeeltelijk of volledig eigenaar is. De andere (dochter)onderneming is:
Van Diermen Marketing BV, gelegen aan de Jan Tinbergenstraat 224 in Hengelo (gemeente Hengelo) en dit is een eigenaar ?? 2018-04-16: Nieuwe inschrijving: Per 13-4-2018 is Bestuurder Benjo Bernard Johan van Diermen in functie getreden.
09-07-2018 - Cindy Thijs
Pure oplichting ook ik 40 euro betaald en artikel nooit ontvangen!!
10-07-2018 - Moon gommers
Na vele mails en aangifte te hebben gedaan, heb ik een een mail terug gehad.
Nadat ik gemaild had over dat ik aangifte gedaan had heb ik 1 artikel ontvangen. Dat artikel wil ik natuurlijk terug sturen en mijn geld van hun terug krijgen.
Ik had 2 artikelen op 2 verschillende afleveradressen, dat hebben ze niet eens door!

Ook een mail terug gehad dat hun zelf met de politie bezig zijn🤣🤣🤣🤣🤣 Bijlage
11-07-2018 - Jane
Ook in gestonken, via mail een aanbod gekregen voor producten.
Product vervolgens via de website besteld en betaald via iDEAL.
Product nooit ontvangen. Telefoonnummer was eerst buiten gebruik. Wordt nu wel beantwoord met een bandje, 0,70 eurocent per minuut en er wordt niet opgenomen dus je wordt dubbel opgelicht.
Op e-mails naar het bedrijf toe wordt niet gereageerd of je krijgt een melding terug dat je moet bellen omdat ze te druk zijn op de e-mailafdeling. zowel in de avond als overdag geen contact mogelijk
12-07-2018 - P.J.
4-7-2018 besteld: Bij mij precies hetzelfde, wel betaald geen levering. Diverse mails gestuurd doch krijg GEEN reactie. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Grote oplichting
Waarschuwing: KOOP HIER NIET !!!!!
13-07-2018 - J.N. Lammers
Heb dezelfde ervaring besteld , betaald en mail gekregen dat het druk was en het twee werkdagen duurde om het te verzenden mail met gekregen op dinsdag dat ik het uiterlijk vrijdag zou ontvangen. Helaas nog steeds niets ontvangen en ook geen reactie op mails of telefoon word niet beantwoord
17-07-2018 - Dénise van zomeren
Kunnen we opgelicht niet inschakelen???
17-07-2018 - Denise
Hetzelfde meegemaakt
18-07-2018 - Laetitia
Heel herkenbaar wat er allemaal staat, 8-7 besteld, zou het allang binnen gehad moeten hebben,
Nu nog steeds niks gehad, ik lees hier dat het dus oplichters zijn.
Heb nu weer een mail gestuurd dat als ik vrijdag niks heb dat ik dan aangifte ga doen.
Heb ze al heel veel gebeld en gemailt, krijg gewoon niks.
18-07-2018 - Jeanine
Ik ben blij dat ik deze reactie tegenkom, het is voor mij precies het zelfde verhaal , identiek , vreselijk dat er bedrijven zijn die op deze manier mensen willen oplichten, ben er ziek van
19-07-2018 - Diana huisman
Ben denk ik ook opgelicht heb betaald en nog niks ontvangen meerdere keren gebeld en nog steeds geen contact nu bruef verstuurd maar ben bang dat ik niks ontvang... Bijlage
23-07-2018 - Corina Imming